Világhírességek a tollasklubban

Délután Budapest egyik legpatinásabb, ötcsillagos szállodájából telefonáltak, hogy van egy külföldi vendégük, aki tollasozni szeretne 3-4 óra között.

Megbeszéltük, jöjjenek. Aztán hív a sofőr, hogy tényleg jöhetnek-e. Igen, persze – de kik is jönnek? Kérdeztem … A Muse együttes, akik a londoni olimpia zenéjét Survival-t készítették! Az éjszaka egy magánrepülővel érkeztek, hogy este a Papp László Sportarénában koncertezzenek 20 ezer ember előtt.

Kérdeztem tudja, hogy milyen helyen van a pálya? Gondoltam jöjjenek legfeljebb kifordulnak, ha meglátják a hamisítatlan retróhelyszínt.

Jöttek, és nem fordultak ki. Amíg az együttes tagjai és a menedzser tollasoztak a gitáros és énekes Matt-tel – az együttes frontemberével pingpongoztam. Végül majdnem összeölelkeztünk a nagy “barátságtól”. Kaptam három tiszteletjegyet az esti koncertre, mely látványában pazar volt.

A fiúk jól éreztek magukat tollasozás közben és persze a pingpongozásnál is.

A menedzser kérdezte, hogy Magyarországon mennyire népszerű a tollas. Hát, nem annyira… Értetlenül nézett rám, hiszen szerinte a legjobb sportok egyike, Angliában rengeteg rajongója van.

Ezúton szeretnénk nekik megköszönni a jegyeket és a koncert adta élményt.

Néha váratlan fordulatokat produkál az élet, például egy ilyen meglehetősen nagy színfolttal színesíti a Csepeli Tollas Klub életét. Pár órával ezelőtt ki gondolta volna, hogy ilyen hírességek kerülnek be a klubunkba. Milyen kicsi a világ…

Hajrá! Világszám lett a Csepeli Tollas Klub!

Remsei András

Na, és a Survival:

This entry was posted in Érdekességek, Hírek. Bookmark the permalink.

3 Responses to Világhírességek a tollasklubban

  1. Razor says:

    Óriási!! Nem akartam elhinni mikor láttam a képet! Jófejek voltak? Tudtatok beszélni? (miről?)

  2. mester says:

    Előtte , közben és du. nem esett le hogy ez velem, velünk megtörténhetett. Egy különös varázs lengett körül. Alex fiam-aki részese volt szintén az eseménynek-jelezte-neki nem jön be a zenéjük… Este lepett meg egy furcsa, nagyszerű érzés, mint egy felkérés…
    Ezt a TOLLASLABDÁNAK köszönhetjük. Távol-Keletről, visszatekintve rengeteg hasznos dolgot kapott Európa. Többek között a tollas is onnan származik. Muse egyszerűen imádja a tollast, ez beszélgetésünkkor kiderült. Zenészek, kísérők pályánkon verték a tollat.Hozzáteszem szerintem is egy csodás sport.
    Ennyit a tollasszeretetről.
    Szerények, visszafogottak voltak, de láthatóan impresszív élmény volt nekik a helyszín. Egy történelmi gyárváros kis oázisa, ahol kedvükre mozoghattak. Sokat videóztak, fényképeztek fotósaikés maguk a zenészekis kattintgattak telefonjaikkal.
    Tollasról, sportról, családról, országainkról, koncertről beszélgettünk. A kicsit több , mint egy órás tartózkodásuk alatt rengeteg történt.

  3. admin says:

    Ez tényleg fantasztikus. A londoni olimpia zenéjének szerzői bizonyára találtak volna magoknak valami elegánsabb helyet, és mégis ide jöttek, mert valamiféle unikum ez a csarnok. Csak azt tudnám, hogy találtak rá?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *