Gyerek tollas edzés 10 év feletti gyerekeknek és felnőtteknek Budán a XI., II. és XII. kerben

2022-2023-as tanévben minden hétfőn, kedden és csütörtökön tartunk gyerekeknek edzéseket:
  Kedden XI. k. Muskétás u. 1-ben a Vasvári Ip. Parkban a Waldorf Iskola tornateremben (44-es épület) 16-18 között és 18-21.30-ig pályabérlők folytathatják a tollasozást -ide tartozik a budaörsi körzet is .

Hétfőn 18-19 óra között, XII. k. Sion lépcső 2-ben a Sashegyi Arany János Gimnáziumban.

Csütörtökön 18-19.30 között II. k. Zivatar u. 2-ben Szent Angéla Ált. Isk. és Gimnáziumban tartunk edzéseket 10 év feletti gyerekeknek és 18-19 között felnőtteknek/szülőknek is.

Három kategóriában hirdetjük meg, magyar, angol és francia nyelven. Megfelelő számú jelentkező esetén kezdődnek meg a foglalkozások. Az edzőink többszörös magyar válogatott játékos, testnevelő tanárok, diákolimpia győztes, ranglistás helyezett versenyzők, akik edzői pályafutásuk és tollaslabda táborokban szereztek több éves tapasztalatot, más klubokban is aktívan foglalkoznak gyerekekkel. Közülük  néhányan jelenleg is a legmagasabb kategóriában versenyeznek. Gyerekszeretők , jó pedagógiai érzékkel, empátiával rendelkeznek.

Technikailag tökéletes ismeretekkel bírnak.

Az edzések menete. Alapos nyújtást és bemelegítést követően rávezető gyakorlatokat, mozdulatokat sajátítanak el, ütés, lábmunka megmutatása után játékos formában edzői felügyelet mellett gyakorolnak a gyermekek. A tollaslabdázás alapjait mindig játékkal fűszerezve fogják elsajátítani, közben izmaik , tüdejük erősödik, mozgáskoordinációjuk javul, reflexeik gyorsulnak, foglalkozást követően mentálisan felfrissülve fognak az öltözőben szuszogni.

Gyerekek turnusokban járnak a foglalkozásokra, egy turnus 4 alkalomból áll, melynek ára 11-20e Ft.

Labdát biztosítunk játékosoknak ütőt, sportruházatot kell hozniuk.

A tornacsarnokok “Hegyvidék-erdős” zöld környezetben találhatóak, így a gyerekek az intenzív mozgás során friss levegőt fognak belélegezni.

XI. ker. Muskétás u. 1 Waldorf tornaterem. Megközelíthetőség: 87-as busz, 41-es villamos (megálló neve- repülőtér)

XII. ker. Bp., Sion lépcső 2. Megközelíthetőség: 8-as busz (megálló Sion lépcső)

II. ker. Zivatar utca 2  Megközelíthetőség: 4,6-os villamos Mechwart liget

This entry was posted in Hírek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *