Foglalás

Erre a linkre ( badminton court booking ) kattintva látod, hogy a közeljövőben klubunkban mikor lehet tollasozni és az egyes pályákat kik foglalták le. A szabad pályára,asztalra a +36 30 9429 320-as telefonszámon foglalhatsz időpontot vagy a tollasklub@freemail.hu címre küldött email-ben. Akik nem szeretnék, hogy nevük szerepeljen a táblázatban azok más jelölést is kérhetnek.

A végleges foglalást kék színnel írjuk a táblázatba (garantáljuk a pályát). A piros színnel jelölt nevek előzetes foglalások. Itt az elv az, hogy aki előbb rendezi az játszhat-ekkor értesítjük a foglalót, hogy biztos-e a foglalása, ha igen ő kapja meg a játékjogot. Természetesen célszerűbb, ha a szabad helyekre foglaljátok le a pályákat.

Foglalni két hónapra előre lehet. Aki elhívatottságot érez a tollaslabda iránt érdemes előre biztosítani a játéklehetőséget. Zöld színű nevek  új játékost vagy vendégjátékost jelentenek.

Érdemes néha a táblázatra nézni, mert betegség miatt “váratlanul” szabadulhatnak fel pályák. Van lehetőség várólistára feliratkozni. Ha felszabadul pálya ,erről értesítést küldünk a várólistásoknak. Kérjük azokat a tollaslabdázókat akik egy órát szeretnének játszani, a kezdő időpontra vagy az utolsó órára tegyék foglalásukat (17-18 ill.18-19 vagy 19-20 ill 21-22), hogy megmaradjon a lehetőség azoknak, akik két órát szeretnének játszani. Természetesen, ha az első és utolsó óra már  foglalt ez a szabály nem érvényes.