Rázsó Pál – hétszeres magyar bajnok – köszöntője

Jelenlegi XII. kerületi helyszínt megelőzően csepeli és pesterzsébeti pályáinkon ütöttük a “tollat”.

A múltról: Vasvári Viktor barátommal – a Budapesti Tollaslabdázók Szövetségének főtitkárával – megtekintettük a Csepeli Tollas Klub létesítményét. A Csepel Vas – és Fémművek egykori iparcsarnokában 4 szabványos pályát állítottak fel állandó használatra,kizárólag tollaslabdázásra.

Mintegy fél évszázada ez a létesítmény  termelő-üzemcsarnok volt, az utóbbi időben a sportág nagy örömére pedig a tollaslabda játék céljaira szolgál, kihasználva a hatalmas belmagasságot.

Tudomásunkra jutott, hogy ez a csarnok további fejlesztési lehetőséggel a tollaslabdázás rendelkezésére áll. Jó látni, hogy egyre többen játsszák ezt a remek sportot és ez a hely is teret ad a játék űzésére. A környezetről hamisítatlan régi kor szelleme sugárzik, de a Boráros térről a 3 HÉV megállónyi 9 perces utazás és onnan rövid “bemelegítő” sétát követően megnyílik a sziporkázó játékra a tér.

Kifejezem örömömet és kívánjuk, hogy a Csepeli Tollas Klub és az Ajtósi 15 Tollas Klub egyre bővülő és szépülő játéklehetőséggel szolgálja a szórakoztató, rendszeres, rekreációs tollaslabdázás céljait.

Rázsó Pál
A Magyar Tollaslabda Szövetség tiszteletbeli elnöke

Vasvári Viktor
A Budapesti Tollaslabdázók Szövetségének főtitkára

 

This entry was posted in Köszöntő. Bookmark the permalink.