Ajtósi 15 Tollas Klub a II. XI. XII. és XX. kerületben

A II. ; XII.  kerületben “Hegyvidéken” , XI.  kerületben “Budaörshöz közel” és a XX. kerületben “Pesterzsébeten”  az Arany János Gimnázium, a Szent Angéla Ált. Isk., Waldorf Gimnázium tornatermeiben ill. Hajós Alfréd Ált. Iskolában 4-4 pályán tudunk tollaslabdázni ebben tanévben is. Sok éves tapasztalattal igyekszünk a  tollaslabdázók igényeinek kielégítésére. Azonosulva korunk kihívásaival mi is magunkénak valljuk, a sportolást minden formában támogatni kell és az iskolai tornatermek esti szabad, kihasználatlan lehetőségével élve tevékenységünkkel hozzájárulunk az egészséges életmódhoz. Célunk  minden korosztályban  érdeklődőnek kezdőtől a profiig pályát biztosítani, hogy élvezze a játék örömét és egészséges környezetben, hasznosan mozgással töltse idejét.

Mindegyik helyszín tornacsarnoka ideális a tollaslabdázáshoz. A XX. kerület helyszínén modern a környezet, a XII., II. és XI. kerületi gimnáziumok koruknál fogva sajátos hangulatúak. Női és férfi öltözők és zuhanyzók várják a tollaslabdázókat mindkét helyen. A fűtött csarnokban télen is biztosított a játék.

Szerencsére a termek magassága meghaladja az átlagot, így a labda nem ütközik játék közben a plafonba , nincsenek bosszantó fennakadások. A pályák közötti távolság elég ahhoz, hogy a szomszédos pályákon játszók ne üssenek össze és verjék le ütőjükről a lakkot vagy rosszabb esetben törjék darabokra azokat. Ebben  jobbak vagyunk, mint általában más tollaspályák.

Autóval ingyenesen parkolhatnak a gimnázium és az általános iskola épülete előtt aII. a XII. és XX. kerben, a kerékpárosok bicikliúton érkeznek ill. a tömegközlekedők az intézmények melletti megállóból pár perces sétával érnek a helyszínre.

A tollasklub honlapján néhány érdekességet meghagytunk, ami az elődszervezetünknél a Csepeli Tollas Klub-ban történt. Pl. a Muse világhírű együttes tollasozását…

Az „Ajtósi 15 Tollas Klub”

Nyitva:

II. ker. Bp. Zivatar utca 2 – K. 17.55-19.15 és Cs. 18-20.30;

XII. ker. Bp. Sion lépcső 2 – H. 18-21; Cs. 18-20

XX. ker.- Sze. 18-21 Bp. Lajtha L. u. 5-7

XI.ker. Bp. Muskétás u. 1 K. 16-20.30 (Vasvári Ip.Park.44-es ép. Waldorf tornaterme)

Tollaslabda pálya foglalás: +3630 9 429 320 vagy tollasklub@freemail.hu

This entry was posted in Hírek. Bookmark the permalink.

One Response to Ajtósi 15 Tollas Klub a II. XI. XII. és XX. kerületben

  1. Tom says:

    Recently moved to Budapest and looking for a place where to play. Let me know if you are open for the newcomers and where, when is possible to join your club?

    kind regards,

    Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *