A II. ; XII.  kerületben “Hegyvidéken”  és a XX. kerületben “Pesterzsébeten”  az Arany János Gimnázium, a Szent Angéla Ált. Isk. és Gimnázium tornatermeiben ill. Hajós Alfréd Ált. Iskolában 4-4 pályán tudunk tollaslabdázni ebben tanévben is. Sok éves tapasztalattal igyekszünk a  tollaslabdázók igényeinek kielégítésére. Azonosulva korunk kihívásaival mi is magunkénak valljuk, a sportolást minden formában támogatni kell és az iskolai tornatermek esti szabad, kihasználatlan lehetőségével élve tevékenységünkkel hozzájárulunk az egészséges életmódhoz. Célunk  minden korosztályban  érdeklődőnek kezdőtől a profiig pályát biztosítani, hogy élvezze a játék örömét és egészséges környezetben, hasznosan mozgással töltse idejét.

Mindhárom helyszín tornacsarnoka ideális a tollaslabdázáshoz. A XX. kerület helyszínén modern a környezet, a XII.és II. kerületi gimnáziumok koruknál fogva sajátos hangulatúak. Női és férfi öltözők és zuhanyzók várják a tollaslabdázókat mindkét helyen. A fűtött csarnokban télen is biztosított a játék.

Szerencsére a termek magassága meghaladja az átlagot, így a labda nem ütközik játék közben a plafonba , nincsenek bosszantó fennakadások. A pályák közötti távolság elég ahhoz, hogy a szomszédos pályákon játszók ne üssenek össze és verjék le ütőjükről a lakkot vagy rosszabb esetben törjék darabokra azokat. Ebben  jobbak vagyunk, mint általában más tollaspályák.

Autóval ingyenesen parkolhatnak a gimnázium és az általános iskola épülete előtt aII. a XII. és XX. kerben, a kerékpárosok bicikliúton érkeznek ill. a tömegközlekedők az intézmények melletti megállóból pár perces sétával érnek a helyszínre.

A tollasklub honlapján néhány érdekességet meghagytunk, ami az elődszervezetünknél a Csepeli Tollas Klub-ban történt. Pl. a Muse világhírű együttes tollasozását…

Az „Ajtósi 15 Tollas Klub”

Nyitva:

II. ker. Bp. Zivatar utca 2 – H. és Cs. 18-21.00;

XII. ker. Bp. Sion lépcső 2 – H. 18-21; Cs. 17.30-20.00

XX. ker.- Sze. 18-22 és P. 18-20 XX.ker. Bp. Lajtha L. u. 5-7

XIV.ker. Bp. Ajtósi Dürer sor 15 (Szent István Gimnázium) pályafoglaltság miatt már nincs lehetőség ebben a tanévben

Tollaslabda pálya foglalás: 0630 9 429 320 vagy tollasklub@freemail.hu